Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede metanet ve büttanınmışk sağlarsa sınav onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Bu da siteyi kullanırken daha esen bir deneyim evetşamanızı katkısızlar. Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş mümkün ve gayrı internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı bütün genel ağ siteleri gibi, tığ bile sitelerimizde alışverişlevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Binalarda mukannen standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi yer çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hassaten yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olabilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya harbi kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlamlıklı çhileışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlamlayana derece dayanması çok önemlidir.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu konum gönül kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Çıkış Kapısı Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

 Işlevsel evetğu derece tezyinî düşüncemlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this wiki page